Aaltoja, aaltoja!

Lyhkäsesti vaan ajattelin infota, että Rimi tarjosi äsken rauhallista käytöstä, kun halusi ruokaa! \o/ Sillä on yhdenlainen makuuasento leuka tassun päällä, mitä se usein käyttää ulos lähtiessä kun ei vaan muuten pysy nahoissaan, ja nyt se tuli makoilemaan sillain tohon viereen ja mulkoili mua kulmiensa alta :D Ootin luonnollisestikin jokusen minuutin ennen kun taivuin, ettei nyt ihan vaan maahanmenoja roiskimalla täällä saa iltasapuskaa.

Tietysti eka kerta _on_ vaan vahinko, mutta toi on ilman muuta semmoista, mitä minä haluan vahvistaa. Kuka voi syyttää koiraa kerjäämisestä, jos se kerjätessään makaa rauhassa paikoillaan? Huomenna tassunkäyttäminen on varmaan hirveempää kun eilen, mutta kyllä tää yksi kerta vaan nyt on kertomisen arvonen.

Advertisement

3 thoughts on “Aaltoja, aaltoja!

  1. Heissan! Löysin sun blogin sattumalta ja vasta nyt, joten kova on lukeminen kaikissa sun teksteissä :) Kiva seurata teidän yhteistä taipaletta ihan pennusta saakka. Ja suuri kiitos& kumarrus kaikesta muusta materiaalista mitä sulla täällä on! Itselläni on pari sakusekoitusta kotona ja haaveissa siintää ihan kokonainen sellainen sitten joskus. Tällä hetkellä kuitenkin majailen Englannissa opiskelemassa, joten pennunhankintaan on vielä aikaa… Mutta mukava blogi kaikenkaikkiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s