Blogin emännästä ja koirasta

Koira:

Maise’s Eremit aka Rimi. Eremit on suomeksi ’erakko’, ja siitä tulee blogin nimi. Rimi syntyi 9.8.2008 Mäntsälän kupeessa kennel Maise’sissa, ja sillä on kolme veljeä ja viisi siskoa. Rimi on kaksivärinen musta ruskein merkein. Sillä on Dumbon korvat ja melkein puoli metriä pitkä häntähuiska. Rimin lempilelu on musta pehmonalle, joka suussa on hyvä nukahtaa.

Rimin lonkat ja kyynärät kuvattiin toukokuussa 2010, jolloin poitsulla ikää hieman reilu 1,5 vuotta. Viralliset tulokset on päivätty 18.6.2010, lonkat C/B ja kyynärät 0/0.

Emäntä:

Lintulainen tunnetaan paremmissa piireissä myös Pirittana. Piritta opiskelee seitsemättä vuotta Helsingin ylipistossa ja meinaa valmistua lähitulevaisuudessa filosofian maisteriksi pääaineenaan germaaninen filologia, kääntäjälinja. Asemapaikka on Lahti. Piritan suurimpia intohimoja koirailun lisäksi ovat käsityöt, lukeminen ja asioitten ajatteleminen.

Sekä Piritan että Rimin tavoittaa sähköpostitse, kun kirjoittaa viestin osoitekenttään suunnilleen erakkoblogi@geemail.com.

Advertisement

6 thoughts on “Blogin emännästä ja koirasta

 1. Etta sanoo:

  Hei!
  Löysin sattumalta blogisi. Hauskoja juttuja! Minulla on Rimin sisko Nelli. On hyvin paljon yhdennäköisyyttä! Väritys on aivan sama, Nellillä vaan on lyhempi ja sileämpi karva. Energinen, työskentelyhaluinen ja mahtava otus on Nelli. Nenätyöskentely on Nellin lempipuuhia. Neidiltä löytyy myös voimakasta saalisviettiä, lujaa tahtoa ja sitkeyttä roppakaupalla, sekä tempperamenttiä :) Todella hyvä luonne on. JunnuTokoa ollaan harrasteltu, jälkeä tehty ja hakua aloiteltu, sekä naksuttimella myöskin harjoiteltu.
  Terv. Etta Soininen ja Nelli
  ettasuomalainen@otmail.com

 2. Moi! :)
  Löysinpä tänne, kun etsiskelin tässä saksanpaimenkoira-aiheisia blogeja, kun tuli hankittua äskettäin oma penikka pitkällisen haaveilun seurauksena (kasvettu on kuitenkin kyseisen rodun parissa kapaloikäisestä saakka). Hauskaa, että satut olemaan kaiken lisäksi Lahesta, josta itekin oon kotoisin, vaikka asustankin nykyisin täällä Oulun korkeudella. Täytyy kyl ehottomasti tulla tänne vierailulle blogiisi toistekin.:p

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s